40 61 12 00

mail@akuvers.dk

Man & Fre: 7.30 - 19.30

-hele kroppen, vævet og alle organerne sidder i som zoner i øret.

Øreakupunktur er blevet brugt som behandlingsmetode i Kina siden 500 f.kr. Man opfatter øret som et mikrokosmossystem med et anatomisk landkort, hvor hvert et punkt afspejler et anatomisk korrelat på kroppen. I grove træk forstås landkortet ved at se det, som et lille foster som vender på hovedet.

Smerter/ubalancer i kroppen behandles på den måde ved at sætte nåle i den zone i øret svarende til den kropsdel eller væv som er i ubalance. Typisk vil man kunne se farveændringer eller ømhed i den zone af øret som svarer til det sted på kroppen i ubalance.

Øreakupunktur er fantastisk at få ved forskellige former for afvænning; rygestop, alkoholafvænning og sukkerafvænning, mm. Der sidder bla punkter, som håndterer trang i ørene og disse stimuleres sammen med andre punkter så man typisk har 5 nåle i hvert øre, som jeg tager ud efter en behandling.

Stress og angst er også symptomer som kan bedres ved øreakupunktur. Jeg bruger gerne 5 punkts metoden for straks at få nervesystemet i ro.

Nogle gange kan det være anvendeligt at have en lille nål eller en lille kugle placeret korrekt i øret med hjemme i op til 7 dage efter behandlingen, hvorefter du nemt selv tager den ud.

Øreakupunktur – TCM Akupunktur – Kosmetisk Akupunktur – Hillerød